Hei! Jos olet uusi lukia käythän lukemassa tarinan infon ja aikaisemmat osat ennen tämän osan lukemista? Ne löytyvät oikeasta sivusta. Hauskoja lukuhetkiä!

-

Otus liisi sinisellä pilvettömällä taivaalla hitaasti alaspäin kohti Leahia ja Aaronia, ja tupsahti hetken päästä maahan vähän kömpelösti. Tuo nosti päänsä ja sanoi "Hei nuori pari! Oon Valentina, entäs te?" Hän katsoi kaksikkoa uteliaasti. "Ei me mikään pari olla!!" Leah huudahti ja hyppäsi kauemmas Aaronista koska oli huomannut että tuo yritti tulla lähemmäs. "Ei vielä" Aaron vinkkasi.

Leah murahti ja sitten hän vastasi vieraalle sudelle; "Oon Leah, ja tää on Aaron. Mikä sä- oikein olet? Susi vai..?" "Aa, joo ihan unohdin. Oon susi mutta-" Valentina selitti kunnes Leah keskeytti hänet sanomalla "Sait taikavoimasi kun heräsit jostain oudosta metsästä vai? No homma on niin että mekin oltiin siellä. Ja nähtävästi sulla on myös tavoite pelastaa maailma tältä mustalta pimeysvyöryltä? Niin meilläkin."

"Miten sinä-" Valentina ihmetteli ja perääntyi pari askelta. "Valitsin siellä metsässä ajatustenluvun, mutta mitäs se sinulle kuuluu." Leah vastasi. "Minä valitsin supernopeuden. Mutta hei meidän kannattaa varmaan jatkaa matkaa, jos haluamme pelastaa maailman! Tuletteko mukaani?" Uusi tuttavuus kysyi kääntäessään päätään hieman oikealle ja nostaessaan suupielensä ystävälliseen hymyyn.

"Tietysti! Kolmin parempi kuin kaksin" Aaron meni vastaamaan ennenkuin Leah kerkesi edes reagoida. Tulityttö vain hymähti koska ei muu seura olisi pahitteeksi.

Kolmikon keskustelun päätti kuitenkin se kuinka Leah katsoi vasemmalle, ja havaitsi mustan pimeysmyrskyn tulevan suoraan heitä kohti. "Mennään! Äkkiä, seuratkaa mua!" Hän otti ohjat käsiinsä ja lähti juoksemaan niittyä päinvastaiseen suuntaan minne Aaronin ja hänen suunnitelmat olisivat johtaneet. Valentina nappasi Aaronia niskanahasta kynsillään ja ampaisi lentoon.

He juoksivat kunnes he eivät enää tunteneet mustan pimeyden kylmyyttä, mutta eivät myöskään reittiä takaisin. Kolmikko ei tiennyt missä he olivat, mutta yksi asia oli varma, tämä taistelu pimeyttä vastaan tarvitsisi soturinsa, mahdollisimman pian.