Hei! Jos olet uusi lukia, käythän lukemassa tarinan infon ja aijemmat osat ensimmäisenä. Ne löytyvät oikeasta sivusta. Hauskoja lukuhetkiä!

-

Yö oli kulunut leppoisasti, ja Leahin haava oli alkanut parantua. Hämähäkinseitteihin oli syntynyt hentoa aamunkastetta, joka valui hitaasti Leahin ruskeanoranssille karvapeitteelle. Linnut sirpittivät sulosointujaan ja aurinko porotti läpi metsän tiheän lehtikaton. Uusi tuttavuus Aaron venytteli jäseniään ja nousi jaloileen. Leah hätkähti koska nuo kaksi olivat nukkuneet vierekkäin, ja lämpö hänen vierestään lähti. Tuokin päätti avata silmänsä ja nousta pystyasentoon.

"Huomenia, kaunotar" Aaron lausahti. "Älä kutsu minua myöskään tuoksi. Mutta meidän pitää etsiä muut!" Hän sai vastaukseksi. "Joo, mihin suuntaan mennään?" Aaron mietti. "Tuolla on niittyä, joka vie takaisin minun kotiini, eli ei sinne ainakaan" Leah sanoi ja osoitti hännällään reittiä mistä tuo oli tullut metsään. Samaanaikaan Aaron katseli ympärilleen ja huudahti; "Hei! Tuolla, noiden puiden välissä on joku epäilyttävän näköinen kolo, mennään sinne!"

"Itseasiassa hyvä idea. Oon yllättynyt, koska se tuli sun suusta" Leah kiusoitteli ja lähti kulkemaan koloa kohti Aaron perässään. Kaksi suurta tammipuuta olivat muodostaneet tiiviin seinämän, josta ei ollut ajatustakaan päästä läpi. Edes kymmenen tikkavaa ei voisi kaataa tuota puuyhdistelmää. Seinämässä oli kuitenkin pienoinen reikä, josta yksi susi mahtui juuri ja juuri läpi.

Leah tunki ensin päänsä sisään, ja sitten toisen etutassunsa. Kun hän työntyi taidokkaasti kolosta läpi, toinenkin etutassu seurasi perässä. Sitten tuo liikkui hitaasti eteenpäin ja hivuttautui kokonaan kolosta läpi ja hihkaisi voitonriemuisesti: "Jes! Nyt on sun vuoro" Aaron pakitti ja valmistautui loikkaan. Hän ponnisti vihreästä maasta takatassuillaan ja syöksyi suoraan kolon läpi. "M-miten sinä tuon teit?!" Leah änkytti ja katsoi Aaronia ihmeissään. "Minulla on tapani" Tuo vastasi ja vinkkasi Leahille.

"Sinun turkkisi on märkä! Loit siihen vettä että liukuisit läpi! Senkin huijari!" Leah suutahti. "Hei, en mä olisi noin hienosti läpi päässyt ilman sitä. Toisin kuin sinä" Aaron rauhoitteli ja yritti kiertää häntäänsä leahin hännän ympärille. Tuon ihmetykseksi Leah ei välittänyt, vaan katseli ylös siniselle pilvettömälle taivaalle. "Mitä oikein-" Aaron ei ehtinyt saada virkettä loppuun kun Leah jo antoi hänelle merkin hännällään kohottaa katsettaan

Ilmassa tosiaankin oli jotain, nimittäin todella todella suuri kotka! "Piiloon!" Aaron huudahti ja tuuppasi Leahia kylkeen. He molemmat kaatuivat ja kierivät puunjuurten suojaan. "Senkin tohelo! Ei se ole kotka. Katso sitä oikein tarkasti, sillähän on tassut ja häntä!" Leah sanoi närkästyneenä ja meni takaisin siihen kohtaan missä sudet olivat äsken. "Olet oikeassa, niin onkin!"

Mikä tai kuka ihme tuo lentävä olento oikein on? Ja mistä se on peräisin? Nuo kysymykset jäävät ilman vastausta - tältäerää.